eMAG – 6 electrocasnice la oferta care merita cumparate chiar acum

Friday, 03 June 2016, 10:31 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – lista cu toate produsele electrocasnice aflate la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG a dat startul unei promotii deosebite cu reduceri importante pentru mai multe electrocasnice. Noi am selectat mai jos cele mai interesante oferte care ne-au atras atentia prin pretul avantajos dar mai ales  prin calitatea oferita de producator.

eMAG – Cuptor cu microunde Whirlpool

Cuptorul cel mai avantajos de la Whirlpool si comercializat de eMAG are un volum de 20l si pretul are reducere de 31%, ajungand sa coste sub 300 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Hota incorporabila Whirlpool

Hota incorporabila de la Whirlpool are o putere de absorbtie de 185 mc pe ora si e dotata cu un singur motor. Hota ocupa spatiu restrans, are o suprafata din inox si masoara 60 cm. Pretul are 27% reducere si poate fi gasit AICI.

eMAG – Plita incorporabila

Plita incorporabila de la Whirlpool este pe gaz, e dotata cu 4 arzatoare si aprinderea se face electric. In plus, stratul de suprafata este din inox foarte usor de curatat. Pretul cu discount de 21% poate fi gasit AICI.

eMAG – Frigider Whirlpool

Cel mai avantajos frigider pe care l-am gasit este un Whirlpool cu volum de 218l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 143cm. In plus, frigiderul e dotat cu 2 usi si congelator. Oferta cu reducere de 18% poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat Whirlpool

Masina de spalat pe care v-o recomandam de la Whirlpool este foarte economicoasa din punct de vedere energetic, are o capacitate de incarcare de 6kg si 1000 RPM. Pretul ajunge sub 1000 de lei si are discount de 20%. Oferta e disponibila AICI.

eMAG – Masina de spalat vase

Ultimul produs electrocasnic pe care vi-l recomandam este o masina de spalat vase incorporabila Whirlpool care e dotata cu capacitatea de a spala simultan 10 seturi si are 6 programe disponibile care pot face asta. Masina face parte din clasa energetica A+ si are dimensiunea de doar 45 cm. Pretul cu 20% reducere poate fi gasit AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL