Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – 5 tablete exceptionale la preturi mult reduse de Paste

Wednesday, 27 April 2016, 10:57 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista completa cu tabletele care au mari reduceri de Paste poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie de Paste ce include reduceri chiar si de 75%. Am selectat de data asta cele mai bune si mai interesante oferte de tablete care au si preturi foarte bune dar si configuratii excelente.

eMAG – iPad Mini 2

Apple iPad Mini 2 este o tableta foarte apreciata de toti utilizatorii, foloseste sistemul de operare iOs, are o memorie de 16 GB si se poate conecta la internet prin Wifi. Tableta are un discount de 10% in aceasta perioada si vine cu tot cu un cadou special, un set de casti in ear Beats care valoreaza 430 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Tableta Samsung Galaxy Tab A

La fel ca in lumea telefoanelor mobile, si la tablete exista o mare concurenta intre gadgeturile produse de Apple dar si cele produse de Samsung. Daca in primul caz v-am prezentat un model iPad la reducere in perioada de Paste de la eMAG, de aceasta data va prezentam si un Samsung Galaxy Tab A foarte avantajos cap ret, cu discount de 16% iar configuratia cuprinde un display de 7 inch, processor Quad Core de 1.3 Ghz si memorie de 1.5 Gb RAM dar si spatiu de stocare generos de 8 GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Asus ZenPad 8.0

Tableta Asus ZenPad are unul dintre cele mai avantajoase preturi de la eMAG si beneficiaza de discount 16%. Tableta are display de 8 inch, processor Quad Core de 1.1 Ghz 1 GB RAM si 16 GB memorie. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Tableta Lenovo Tab 2

Lenovo Tab 2 are discount 10% de la eMAG, procesorul este un Quad Core de 1.3 Ghz, display-ul este de 7 inch de tip IPS si are 1GB memorie dar si spatiu de stocare de 8 GB. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Tableta Allview Viva C701

Ultimul model de tableta la reducere pe care v-o prezentam este produs chiar in Romania si are cel mai mic pret dintre toate modelele prezentate pana acum, dar si unul dintre cele mai mici preturi de pe piata. Tableta Viva C701 are 7 inch display processor Quad Core de 1.2 Ghz 1 GB RAM si 8 GB memorie. Oferta o gasiti AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL