Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elena Udrea sare în apărarea Catedralei Neamului

Sunday, 08 November 2015, 14:35 Sursă: REALITATEA.NET

Elena Udrea spune că nu trebuie contestată Biserica Ortodoxă pentru o inabilitate a Patriarhului şi că nu trebuie să înverşunăm oamenii impotriva Catedralei Neamului.

Mesajul complet mai jos:

"Marea sarbatoare a ortodoxiei, cinstirea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, vine astazi intr-un moment important pentru popor si dificil pentru Biserica si pentru credinta. Oricare si oricat de mari ar fi problemele noastre, le vom putea depasi doar avand credinta si facand lucrurile cu intelepciune si bunatate.
Nu trebuie contestata BOR pentru o inabilitate a Patriarhului, pentru ca ne putem trezi ca distrugem cel mai important, puternic si constant reper moral al poporului roman.
Daca suntem gata sa construim cea mai mare moschee din Europa la Bucuresti, intr-o vreme in care continentul isi schimba structura religioasa prin migratia musulmanilor, cred ca este bine sa nu inversunam oamenii impotriva Catedralei Neamului.
De acord ca nu lacasurile ne lipsesc ci credinta adevarata si, eu insami nu am fost de acord cu ridicarea acestei Catedrale. Dar acum a pornit deja, este bine sa o terminam, chiar daca am pune inainte alte prioritati.
Dar sa stiti ca sunt bani si pentru scoli, sunt bani si pentru spitale, pentru drumuri, doar oameni competenti ne trebuie, sa fie in stare sa ii aduca in tara ori sa ii stranga la buget. Nu uitati ca Romania tocmai a pierdut 7 miliarde de euro din fonduri UE, din cauza prostiei celor pusi sa ii gestioneze. La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!", a scris Udrea pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL