Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Efecte COVID-19. Pirelli îşi închide temporar fabrica de anvelope din Slatina din cauza coronavirusului

Wednesday, 18 March 2020, 01:53 Sursă: realitateadeolt.net

 

„În afara măsurilor de prevenție a contaminării cu COVID-19 aplicate deja în interiorul fabricii, Pirelli Slatina anunță că reluarea activității de producție se va face cu un număr cât mai redus de angajați, tocmai pentru a putea garanta standarde cât mai ridicate de protecție a propriilor angajați, asigurând în același timp și furnizarea produselor solicitate. Compania Pirelli va monitoriza constant evoluția situației și este pregătită să intervină cu măsuri suplimentare dacă va fi necesar”, se arată într-un comunicat Pirelli, potrivit realitateadeolt.net

Pirelli a ajuns la afaceri de peste 2,4 mld. lei, plus 8%, şi profit de 91 mil. lei cu fabrica de anvelope de la Slatina. Compania a ajuns în 2018 la un număr mediu de 3.569 de angajaţi, potrivit Ziarului Financiar.

Pirelli Tyres România a ajuns în 2018 la un număr mediu de 3.569 de angajaţi, în creştere cu 516 oameni faţă de anul anterior, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Producătorul de anvelope Pirelli Tyres România, subsidiara locală a gigantului italian Pirelli, cu afaceri globale de peste 5 mld. euro, preluat de compania chineză de stat China National Chemical, a realizat în 2018 o cifră de afaceri de peste 2,4 mld. lei (523 mil. euro), în creştere cu aproximativ 8%, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut în 2018 un profit net de peste 91 mil. lei (19,6 mil. euro), mai mult cu 16%.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL