Ed Sheeran se retrage temporar. De ce a luat această decizie de sărbători

Wednesday, 25 December 2019, 18:19 Sursă: Agerpres

 

Ed Sheeran, în vârstă de 28 de ani, a anunțat într-un mesaj adresat celor 32,2 milioane de urmăritori ai săi pe Instagram, că va reveni cu piese muzicale noi după ce va călători, va scrie, va citi şi după ce îşi \"\"va trăi viaţa un pic mai mult\"\", potrivit Press Association, preluată de Agerpres.

Interpretul piesei „Beautiful People” a publicat o fotografie pe care a însoţit-o cu mesajul „revin imediat” şi a explicat „Salut tuturor. O să fac încă o pauză”.

„Perioada The Divide şi turneul mi-au schimbat viaţa în atâtea feluri, dar acum s-a terminat totul şi e vremea să mă duc să mai văd câte ceva şi din lume”, a scris muzicianul.

„Am funcţionat aproape non stop din 2017 aşa că o să mă opresc şi o să călătoresc, o să scriu şi o să citesc. Nu o să apar pe reţelele sociale până nu este momentul să revin”, și-a motivat Sheeran decizia. Seria de concerte a debutat în martie 2017, iar muzicianul a petrecut 893 de zile în turneu.

„Familiei şi prietenilor mei, ne vedem când ne vedem, iar fanilor, vă mulţumesc mult că sunteţi mereu uimitori, vă promit că mă voi întoarce cu noi piese când va veni vremea şi voi fi trăt ceva mai mult încât să am şi despre ce scrie”, a mai scris artistul în încheiere.

Imagine

Artistul şi-a schimbat și fotografia de profil într-o imagine alb-negru cu textul BRB, acronimul expresiei \"\"be right back\"\" (\"\"voi reveni curând\"\", n.red.).

Imagine

Ed Sheeran a mai luat o pauză de la activitatea muzicală şi de la platformele de socializare în 2016.

Muzicianul născut în comitatul Suffolk a susţinut recent turneul \"\"Divide\"\", care a durat doi ani şi a luat sfârşit anul acesta, în timpul căruia a cântat pentru 9 milioane de admiratori în aproape 50 de ţări, susţinând 260 de concerte.

Cel mai recent album al cântăreţului, \"\"No. 6 Collaborations Project\"\", a fost lansat anul acesta şi s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale timp de mai multe săptămâni.

Ed Sheeran a fost numit recent artistul numărul unu al deceniului de Official Charts Company, după ce s-a aflat de 12 ori pe prima poziţie a clasamentului oficial de single-uri şi de albume în perioada 2010-2019. Performanţa nu a fost egalată de niciun alt artist în această perioadă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL