Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crima de la Caracal ! Viorica Dăncilă revine şi propune castrare chimică

Saturday, 27 July 2019, 19:46 Sursă: REALITATEA.NET

"Stimați oameni politici, vorbim de analiza oportunității unui referendum pentru implementarea unor pedepse drastice pentru criminali, violatori și pedofili, precum închisoarea pe viață sau castrarea chimică. Aceste măsuri au nevoie de o validare populară înainte de a fi aplicate. Nu vedeți necesară o consultare publică pentru introducerea unor astfel de măsuri? Nu vi se pare normal să fie adoptate doar cu acordul cetățenilor români?", a scris Viorica Dăncilă în noua postare de pe facebook

"Pe lângă referendum, vom acționa și în Parlament pentru modificări care vor viza corectarea deficiențelor legislative pe care grupul de lucru interinstituțional le va identifica.

Am spus de nenumărate ori că vreau consens și dialog cu românii, fie că unora sau altora nu le convine acest lucru. Vă rog pe toți cei abilitați, indiferent de culoarea sau apartenența dumneavoastră politică, să ne concentrăm pe măsuri reale. Vreau să vă reamintesc că responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat o poartă întreaga clasă politică și este strict datoria noastră să găsim soluții."

Cu câteva ore înainte, într-un alt mesaj pe reţelele de socializare, şefa Guvernului şi a PSD a profitat de relatarea măsurilor luate după tragedie pentru a anunţa şi că a decis să amâne congresul la care urma să-şi oficializeze candidatura la Preşedinţia României."


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL