Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dosarul lui Miron Mitrea, amânat

Thursday, 28 August 2014, 11:30 Sursă: agerpres.ro

Avocații lui Mitrea au solicitat amânarea procesului, pe motiv că nu au luat la cunoștință de opinia expertului parte.

Judecătorii au fost de acord, urmând ca procesul să se reia pe 30 septembrie, dată la care vor fi audiați patru experți.

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, Lucrărilor Publice și Locuinței în perioada 2000-2004, a fost acuzat de DNA de luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, în legătură directă cu infracțiunea de corupție, uz de fals.

În același dosar a fost trimisă în judecată Irina Jianu, fost inspector de stat, șef adjunct la Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), ulterior inspector general de stat în construcții la ISC, aceasta fiind acuzată de dare de mită, folosirea cu rea-credință a bunurilor societăților comerciale într-un scop contrar intereselor acestora, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

De asemenea, a fost trimis în instanță Nicolae Popescu, fost arhitect-șef la Primăria Voluntari, acuzat de fals material în înscrisuri oficiale și favorizarea infractorului, ambele în legătură directă cu infracțiunile de corupție.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL