Dorel lovește din nou! Drum proiectat peste rețeaua de electricitate, în județul Alba

drumuri
drumuri

O lucrare marca Dorel copiază cea de-a șaptea minune a celebrului oraș Caracal. Miracolul se întâmplă în Munții Apuseni, unde constructorii unui drum au făcut tot posibilul ca în mijlocul arterei de circulație să existe un stâlp de electricitate, relatează realitateadealba.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Percheziții la Complexul Energetic Oltenia. Foto/Arhivă
Percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia într-un dosar de corupție cu 4 suspecți
Potrivit unor surse, au loc percheziții DNA la sediul Complexului Energetic Oltenia, dar și la domiciliile persoanelor acuzate în acest dosar.

Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu au ajuns deja la Parchetul General. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Ancheta ar putea fi extinsă, urmând să se facă cercetări privind noi fapte reținute de anchetatori.

Strategiile Coaliției pentru Primăria Capitalei: Se cere RETRAGEREA lui Piedone
Strategiile Coaliției pentru Primăria Capitalei: Se cere RETRAGEREA lui Piedone
Lupta pentru Capitală se poartă pe mai multe fronturi! După ce a renunțat la ideea candidatului comun, Coaliția încearcă acum să scape de contracandidați. Marcel Ciolacu încearcă din greu să îl convingă pe Cristian Popescu Piedone să se retragă din cursă. În plus, liderul PSD vrea să taie din atribuțiile primarului general și să mute responsabilitățile la primarii de sectoare, acolo unde PNL și PSD au mai multe șanse de câștig. 

Razboi în Ucraina, ziua 792 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 792. Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS
Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS "luna aceasta", chiar înainte de adoptarea unui nou ajutor pentru Kiev de către Congresul american, a anunţat Departamentul de Stat.

Social

Bărbatul care a înjunghiat o femeie cu un cuţit, în Centrul Vechi, a fost arestat preventiv. Care este starea victimei/ Arhivă foto
Bărbatul care a înjunghiat o femeie cu un cuţit, în Centrul Vechi, a fost arestat preventiv. Care este starea victimei
Bărbatul de 74 de ani care a înjunghiat cu un cuțit, marți seara, o femeie pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar avea probleme psihice. Totodată, se parce că acesta nu o cunoștea pe femeia agresată.

Rujeola face o nouă victimă! O tânără de 34 de ani, din Giurgiu, a murit din cauza infecției virale/ Arhivă foto
Rujeola face o nouă victimă! O tânără de 34 de ani, din Giurgiu, a murit din cauza infecției virale
O tânără din Giurgiu în vârstă de 34 de ani a murit după ce s-a îmbolnăvit de rujeolă. Femeia suferea de mai multe afecțiuni grave, inclusiv HIV, tuberculoză pulmonară și hepatită cronică. 

Imagini incredibile cu Dan Ilie Morega! Fostul prefect de Gorj a trecut de la bolizi de lux la ... mașini de tuns iarba
Imagini incredibile cu Dan Ilie Morega! Fostul prefect de Gorj a trecut de la bolizi de lux la ... mașini de tuns iarba VIDEO
Dan Ilie Morega a trecut de la bolizi de lux, la mașini de tuns iarba. Fostul prefect de Gorj, aflat în arest la domiciu, a fost filmat în timp ce se plimbă prin curtea moșiei sale de la Baia Mare. Daniel Morega are șase dosare deschise după ce a fost prins la volan fără permis. Acesta a fost implicat și îb accidente rutiere. 

Polițist de la penitenciar, găsit mort într-o benzinărie / Foto: Inquam Photos
Polițist de la penitenciar, găsit mort într-o benzinărie
Moarte suspectă în Focșani! Un polițist de 44 de ani de la penitenciarul din oraș a fost găsit fără suflare într-o benzinărie. 

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Informare meteo de furtuni cu grindină și ninsori abundente
Informare meteo de furtuni cu grindină și ninsori abundente. Zonele afectate de fenomene periculoase - HARTA
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de furtuni, vijelii și căderi de grindină, valabilă pentru toată țara. În plus, în zonele montane înalte, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Rețea de trafic de persoane din Capitală destructurată: acuzații de viol și exploatare sexuală / Foto: Arhivă Inquam Photos
Rețea de trafic de persoane din Capitală, destructurată: acuzații de viol și exploatare sexuală. Liderul grupării, discipolul lui Bivolaru: încasări de 1,4 milioane de euro
Percheziții în lanț, în această dimineață, la 13 adrese din București, într-un dosar de trafic de persoane și viol. Liderul grupării este un discipol de-al lui Gregorian Bivolaru. Asupra bărbatului planează acuzații extrem de grave. 

Cristian Popescu Piedone
Plângere penală la DIICOT împotriva lui Piedone, în scandalul angajărilor pe criterii de rudenie
Opoziția depune plângere penală împotriva lui Cristian Popesc Piedone. Edilul este acuzat că și-a angajat rudele la primărie.

Cura de slabire
Câte ore de post sunt necesare pentru a reduce senzația de foame. Secretul senzației de sațietate
Postul intermitent, cunoscut și sub denumirea de intermitent fasting (IF), este unul dintre cele mai populare regimuri de pierdere în greutate în zilele noastre. Acesta presupune limitarea consumului de alimente la o fereastră prestabilită de timp, urmată de o perioadă de post în restul de ore. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus