Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doar asa scapi de grasimea de pe burta. Dupa ce vei citi asta vei renunta la abdomene

Wednesday, 27 May 2015, 13:57 Sursă: REALITATEA.NET

Cei care vor sa scape de grasimea de pe burta trebuie sa stie ca atat expertii in sport cat si nutritionistii sustin ca abdomenele in exces nu duc la subtierea taliei ci, mai rau, la ingrosarea ei. Acest lucru se intampla din cauza ca abdomenele nu fac decat sa mareasca masa musculara a burtii, fara sa topeasca o mare parte din grasime. Pe de alta parte, abdomenele ajuta la tonifierea muschilor deci nu trebuie sa renuntati in totalitate la ele.

Atat nutritionistii cat si expertii in fitness sustin ca cea mai buna metoda de a scapa de grasimea de pe burta este sa va orientati foarte mult pe o dieta corespunzatoare combinata cu un anumit tip de sport.
Dieta corespunzatoare pentru a scapa de grasimea de pe burta trebuie sa fie formata in principal din proteine si alimente care sunt bogate in antioxidanti (rosii, pepene, gref, fasole verde) care sa fie consumate la masa de pranz si seara si din alimente pe baza de carbohirati dar de natura integrala, precum cerealele de ovaz, care sa fie consumate dimineata.
Totodata, dieta pentru a scapa de grasimea de pe burta presupune sa mancati des si putin, adica de 6 ori pe zi, portii de maxim 100 de grame din ceea ce este mentionat mai sus. Continuarea aici. 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL