Din ce cauză a murit vlogger-ul Tbo-Pablo la vârsta de 29 de ani

Tuesday, 31 October 2017, 10:39, Sursă: REALITATEA.NET

Andrei Mihai Lueștean, cunoscut de tinerii bârlădeni și nu numai, ca Tbo-Pablo, a decedat într-un spital din Iași, la numai 29 de ani.

Adaugă părerea ta

Pagina sa de socializare, unde acesta posta multe videoclipuri realizate de el și prietenii săi, era urmărită de aproape 27 000 de persoane, care apreciau umorul acestuia. Pablo a suferit o infecție generalizată, nemaiputând fi salvat. Anunțul decesului său făcut pe pagina de socializare a lui de către cea care îi era logodnică, a stârnit inițial zâmbete, toată lumea cezând că este o farsă a lui Pablo. „Totul e din păcate extrem de adevarăt.Cine dorește să-l vadă pentru ultima dată poate veni la Biserica SF.Mina începând de luni după-amiază. A murit la Iași așa că nu ni-l dă până luni. Inmormântarea va avea loc marți în jurul orelor 12.00 – 13.00. Vă rog să nu mai insistați cu prostiile. Ne faceți foarte rău.Mulțumesc.”, a postat logodnica lui Pablo.

Conform informatiilor oferite de fratele lui Andrei, tanarul a murit la spital in Iasi, unde se internase cu o infectie.
“S-a imbolnavit brusc. A fost rapus de o infectie severa, care i-a afectat tot corpul. Organele interen i-au cedat pe rand: ficatul, rinichii, splina, plamanii…”, a marturisit fratele mai mare al lui Tbo Plabo.