Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire halucinantă în casa unor bărbaţi suspectaţi de contrabandă, la Galaţi

Thursday, 18 August 2016, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Armele şi muniţia au fost descoperite, miercuri, în urma unor percheziţii desfăşurate în casele a doi bărbaţi în vârstă de 39 şi 63 de ani, din comuna Drăguşeni, judeţul Galaţi, bănuiţi că deţin ilegal arme.

”În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat o armă letală de vânătoare cu două ţevi lise, un pistol cu glonţ, o armă letală de tir sportiv, prevăzută cu lunetă şi curea, precum şi muniţie letală, respectiv 219 cartuşe cu glonţ, calibrul 22 mm., 50 de cartuşe cu glonţ calibrul 6,35 mm., 12 cartuşe de vânătoare cu alice calibrul 12 mm, două tuburi de cartuş, calibrul 12 mm. şi aproximativ trei kilograme de alice cu diametrul de 5 mm.”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi, publicat joi.

De asemenea, poliţiştii au mai ridicat din casele celor doi suspecţi patru binocluri de vânătoare, 559 de monede, 40 de bancnote ce datează din anii 1.800 – 1.900 şi 16 ceasuri de mână.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, iar joi vor fi prezentaţi Judecătoriei Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă, relatează news.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL