Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu "Mitralieră", amendat pentru că nu a purtat masca. "Nu port, să mă amendeze"

Tuesday, 21 July 2020, 17:06 Sursă: Realitatea.net

Parlamentarul s-a certat cu polițiștii care au vrut să îl legitimeze, ba mai mult, a încercat să folosească legitimația pentru a scăpa de sancțiune. Rădulescu s-a ales, în cele din urmă, cu două sancțiuni: una de 1.000 de lei, pentru nepurtarea măștii și 500 pentru că s-a certat cu polițiștii, potrivit Realitatea Plus.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, politicianul a afirmat că nu a purtat mască pentru că i se rupsese firul de prindere, pentru a recunoscut că nici nu crede că în cazul lui ar fi necesară.

"Eu cred că mă revolt și nu mai port mască pentru că eu nu cred că solidaritatea înseamnă ca unii să fie șmecheri și să nu poarte mască și să-și bată joc de români și alții să poart. Cu această ocazie am luat decizia să nu mai port mască niciodată," a afirmat deputatul PSD, într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea Plus. 

"De acum încolo o să fiu amendat de fiecare dată când o să fiu surprins într-un loc public, pentru că nu o să port niciun fel de mască. E dreptul fiecăruia să amendeze, mă voi lăsa amendat."

Cătălin Rădulescu, medic de profesie, a mai afirmat că este vorba de opoțiune persoanlă, pentru că este sănătos și chiar ia pastile pentru întărirea imunității.  "Mesajul meu pentru oameni care cred că se pot îmbolnăvi este să poarte mască, pentru oameni care sunt bolnavi să poarte mască, pentru a-i proteja pe alții, dar oamenii sănătoși, care s-au testat și n-au simptome, nu pot fi obligați de nimeni să poarte mască," a afirmat Rădulescu.

 

Luna trecută, alți doi deputați PSD au fost amnedați după ce au fost implicați într-un incident asemănător.Cei doi au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3, iar unul dintre ei a făcut scandal și i-a jignit pe vânzători.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL