Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputatul PNL Toma Petcu susține că nu s-a infectat cu coronavirus la nuntă

Friday, 16 October 2020, 21:43 Sursă: Realitatea.net

„Suntem nevoiți să facem câteva precizări ca urmare a informațiilor apărute pe unele canale media.
 
Împreună cu colegul meu, Andrei Alexandru, suntem internați într-un spital COVID, pe secție și urmăm schema de tratament prescrisă de medici. Amândoi suntem în stare foarte bună, nu mai avem febră, iar saturația de oxigen este în limitele normale. Nici eu, nici colegul meu NU am suferit complicații care să facă necesară internare într-o secție de terapie intensivă, așa cum eronat s-a prezentat in spațiul public.
 
Legat de sursa îmbolnăvirii, avem încredere că medicii o vor stabili ca urmare a anchetei epidemiologice.
Noi considerăm însă că era imposibil ca vreunul dintre noi să fi contractat virusul la nunta din Letca Nouă, în primul rând pentru că acest eveniment a avut loc pe data de 3 Octombrie, iar colegul meu Andrei Alexandru a dezvoltat primele simptome pe 11 octombrie la 8 zile diferență. Ulterior, pe data 13 și eu am avut simptome specifice COVID-19, așa că am decis să mă testez.
 
În plus, nunta respectivă s-a desfășurat atât în interiorul unui restaurant cât și pe terasa acestuia cu păstrarea distanței între mese. Noi am stat, pentru scurt timp, în aer liber, la terasă doar pentru a-i saluta pe câțiva dintre nuntași, iar apoi ne-am retras.
 
Alt considerent pentru care nu credem că ne-am îmbolnăvit acolo este faptul că din cunoștințele noastre nici un alt participant la nuntă nu a fost diagnosticat pozitiv cu noul Coronavirus. Consider ca nu este un subiect pe marginea căruia se pot face prea multe declarații, de orice fel. O sa clarific toate aspectele semnalate în mass-media imediat după ce starea de sănătate îmi va permite!”, scrie deputatul de Giurgiu.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL