Deputat revoltat la ședința solemnă de comemorare a Revoluției. Ce gest incalificabil a făcut

Monday, 16 December 2019, 14:35 Sursă: Facebook

Autor: Realitatea.NET

Adriana Săftoiu a anunțat, luni, că a ieșit de la ședința solemnă din Parlament pentru comemorarea celor 30 de ani de la Revoluție. Deputatul liberal a spus că a recurs la acest gest, revoltat de prezența mai multor persoane care în decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii și care acum au vorbit relaxați de la tribuna Parlamentului.

„Şedinţă solemnă în Parlament consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţie. Mă uit la prezidiu, mă uit în sală. Persoane care în acel decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii de atunci, persoane care, în acea calitate, îi condamnau pe golanii de la Timişoara, nu au nici o fărâmă de ruşine să se abţina, macar astăzi. Vorbesc de la tribuna Parlamentului relaxaţi, invocă memoria celor care s-au sacrificat pentru ca sa fim liberi. Noi, toți, inclusiv ei”, a transmis, luni, Săftoiu, într-un mesaj pe Facebook.

Săftoiu a mai spus că a preferat să iasă din sală, la un moment dat, din cauza amărăciunii: ”Ca să nu fluier m-am ridicat şi m-am dus să îmi cumpăr o apă. Ca să am cu ce să îmi clătesc amărăciunea”.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-16 15:37:45
johnneil

Aviz amatorilor. Prietenii stiu de ce.

Alte articole din: POLITICĂ