Deces CIUDAT în Mureș: Infecția COVID s-a descoperit la 4 ZILE după moartea pacientei

coronavirus
coronavirus

În această după amiază, Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a raportat încă un deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre o femeie de 79 de ani din județul Mureș. Ciudat este faptul că decesul a survenit pe data de 2 mai, însă data confirmării infecției cu coronavirus este 6 mai. Conform raportării oficiale, este vorba despre analiza unui fragment necroptic din țesutul pulmonar, informează realitateademures.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Anca Alexandrescu a difuzat o serie de înregistrări șocante Exclusiv
Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA despre caracatița Romprest: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân de drumuri!
Realitatea PLUS continuă lupta pentru destructurarea Statului Paralel, în spatele căruia se află personaje cheia din Servicii, și aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat noi înregistrări și probe suplimentare care dovedesc legătura dintre șefii Romprest - Bogdan Adimi și Andrei Dracea, cu generalul (r) Florian Coldea.

Generalul Dumbravă are afaceri înfloritoare Exclusiv
Generalul Dumbravă, atac șocant la Anca Alexandrescu! “O nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat
Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat, marți seară, noi probe cât de disperați sunt generalii care păstoresc de ani buni Statul paralel din România. De altfel, Dumitru Dumbrava, într-una dintre înregistrările nu și-a ascuns antipatia față de realizatoarea Realitatea Plus, afirmând că “Alexandreasca este o neneorocită", care “cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”.

Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Un tragic accident rutier a avut loc pe autostrada A1 în apropierea localității Rătești, soldat cu decesul unui bărbat de 38 de ani din județul Argeș. Incidentul s-a produs marți, când șoferul a pierdut controlul vehiculului, impactând violent parapetul metalic median al autostrăzii.

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care are nevoie de asistență medicală
Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care avea nevoie de asistență medicală
Un incident șocant a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.

Social

Judecătorul Cătălin Gabriel Bunea deține o avere uriașă
Rețeaua penală de magistrați a lui Coldea: Judecătorul „generalului negru” deține o avere uriașă și se bucură de un salariu de sute de mii de lei pe an
Judecătorul Cătălin Gabriel Bunea a golit de conținut întregul dosar care îi fusese fabricat omului de afaceri Alexander Adamescu pentru a-l trimite în judecată. 

Această iluzie optică a reușit să facă ordine în trafic
Această iluzie optică a reușit să facă ordine în trafic. Șoferii se sperie când o văd și frânează de urgență
Amenințarea unei amenzi nu este întotdeauna suficientă pentru a descuraja șoferii vitezomani, iar un oraș din Islanda a adoptat o abordare mai creativă.

Legea antipacanele este considerată ineficientă și de către psihologi
Dependent de jocuri de noroc: ”Sunt bolnav, un nenorocit, i-am dezamăgit pe toți”. Noua lege a păcănelelor nu schimbă nimic
Dezvăluiri șocante din infernul dependenților de jocuri de jocuri de noroc. Un tânăr de 27 de ani care și-a petrecut mai mult de jumătate din viață în fața păcănelelor a povestit că a ajuns să ceară chiar el caselor de jocuri să nu-l mai primească, dar cea mai puțină atenție și suport le-a primit tocmai de la instituțiile statului responsabile.

Dovada legăturii dintre Romprest și Statul Paralel
Dovada legăturii dintre Romprest și Statul Paralel. Mafia care a sufocat țara, demascată de Anca Alexandrescu
Realitatea Plus detonează mafia gunoaielor Romprest, susținută din umbră chiar de Florian Coldea.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Ingredientul secret pentru o omletă pufoasă și gustoasă. Secretul dezvăluit de marii bucătari
Ingredientul secret pentru o omletă pufoasă și gustoasă. Secretul dezvăluit de marii bucătari
Pentru mulți dintre noi, omleta este un preparat de bază atunci când vine vorba de micul dejun. Este rapidă, nutritivă și extrem de versatilă. Deși multe persoane optează pentru adăugarea de lapte în compoziția omletei, unii dintre cei mai experimentați bucătari sugerează o metodă diferită, care garantează o textură și mai cremoasă și un gust îmbunătățit.

Țara în care studenții sunt plătiți să-și termine studiile. Chiar și românii pot beneficia de acest drept
Țara în care studenții sunt plătiți să-și termine studiile. Chiar și românii pot beneficia de acest drept
Norvegia, recunoscută pentru peisajele sale spectaculoase și calitatea înaltă a vieții, oferă oportunități unice și străinilor care doresc să-și completeze studiile. Aici, chiar și cei care nu și-au terminat educația pot beneficia de sprijin financiar substantial pentru a-și continua parcursul educațional.

De la debutul războiului, este cel mai înalt oficial rus arestat/ Foto: Profi Media
Vladimir Putin a ordonat arestarea unui important ministru. Cutremur la vârful instituțiilor de forță
Anchetatorii federali l-au arestat pe ministrul adjunct al Apărării din Rusia, sub acuzația de luare de mită. Timur Ivanov a ocupat această funcție din 2016 și a colaborat frecvent cu Serghei Șoigu.

Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată. Imagine emoționantă cu actorul
Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată. Imagine emoționantă cu actorul
Alain Delon, unul dintre cei mai iubiți și respectați actori francezi, a fost recent fotografiat de fiica sa, Anouchka Delon, iar poza a fost urcată pe Instagram. Fotografia a fost făcută cu acordul actorului, care a fost plasat sub tutelă consolidată din cauza stării sale de sănătate în deteriorare.



Vezi emisiunile Realitatea Plus