Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce vei ajunge cu inima frântă, în funcție de zodie

Tuesday, 11 September 2018, 09:20 Sursă: REALITATEA.NET

De exemplu, unele zodii nu își deschid suficient inimile, pe când altele sunt extrem de dominatoare cu persoana iubită. Toate aceste greșeli pe care le fac contribuie la frângerea inimilor acestora. Ești curioasă de ce vei avea inima frântă? Află mai jos!

Berbec

Deși nu vrei să recunoști acest lucru, mereu tinzi să îți alegi greșit partenerii. Impulsivitatea ta te face să ignori semnele clare de incompatiblitate și să alegi să fii cu o persoană care nu te face fericită. Tocmai de aceea rămâi des cu inima frântă.

Taur

Deoarece ești una dintre cele mai dificile zodii, ai probleme în a lăsa trecutul în spate. Acest lucru duce mai departe la dezamăgiri și inimi frânte. Faptul că trăiești în trecut este un lucru dificil pentru orice partener și de aceea vei fi părăsită de multe ori.

Gemeni

Ești o persoană plină de viață, ceea ce înseamnă că o iei de la capăt cu fiecare persoană care intră în viața ta. Cele mai mari suferințe ale tale apar atunci când încerci să grăbești lucrurile la începutul unei relații. Acest lucru îi sperie pe parteneri, ceea ce rezultă în inimi frânte.

Citeşte continuarea AICI.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL