Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce unele persoane slăbesc mai uşor decât altele

Monday, 18 May 2015, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Cercetatorii de la Phoenix Epidemiology and Clinical Research Branch (PECRB) au reusit sa descopere de ce unele persoane slabesc mai usor decat altele, rezultatele studiului lor fiind publicate anul acesta in revista de specialitate “Diabetes”.

Cand persoanele supraponderale sau obeze reduc cantitatea de alimente ingerate zilnic, raspunsul metabolic difera la fiecare in parte, a explicat Susanne Votruba, cercetatoare la PECRB. In timp ce factorii ce tin de stilul de viata – spre exemplu cate exercitii fizice face un om pe zi sau pe saptamana – pot diferi, acestea nu pot fi singurul motiv pentru care unele persoane slabesc mai usor si altele mai repede.

Totul tine practic de biologia personala. Unele metabolisme sunt mai “insetate” de energie decat altele, astfel ca ard mai repede caloriile decat altele, generand un proces la rapid de slabire decat altele. Potrivit medicului Martin Reinhardt, pur si simplu unele persoane trebuie sa “munceasca” mai mult pentru a slabi decat altele, scrie lyla.ro.

Insa aceasta constatare nu inseamna ca persoanele cu metabolismul lent au sanse reduse de slabi. Dimpotriva!

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL