De ce să dormi cu o felie de lămâie lângă pat

Monday, 14 November 2016, 09:41 Sursă: REALITATEA.NET

Nimic nu se compară cu aroma fresh pe care o are lămâia, unul dintre cele mai iubite fructe exotice. Începi să te simți mai bine imediat ce o simți în nări, astfel că ar trebui să profiți mai des de beneficiile pe care le oferă ea.

Adaugă părerea ta

Este suficient să tai o lămâie în patru bucăți, să presari puțină sare pe ele, apoi să le așezi lângă pat, înainte să te bagi la somn.

Scapi de stresul acumulat peste zi

Programul de somn este cea mai relaxantă perioadă de peste zi, dar nu multe persoane se pot bucura de el așa cum ar trebui. Dacă te numeri printre cei care se simt agitați înainte de culcare și au tulburări de somn, ține o lămâie tăiată lângă pat. Cercetările arată că mirosul ei are efecte calmante asupra corpului.

Te poți concentra mai bine

Dacă simți nevoia să mai planifici ceva înainte de culcare, dar nu te poți concentra pe ceva pozitiv, lasă-te inspirată de aroma unei lămâi. Îți va fi mult mai ușor după aceea să îți aduni gândurile și să știi ce ai de făcut mai departe.

Ți se va îmbunătăți respirația

Dacă ești răcită ori suferi de o alergie, cu siguranță ești în stare să dai orice doar pentru a putea respira ușor măcar pentru o clipă. În loc să te chinui cu acest gând, taie o lămâie în patru și ține-o lângă patul tău. Nu te vei bucura doar de aroma ei inconfundabilă, dar vei putea să dormi și mai bine, pentru că vei respira fără probleme pe nas. Mirosul ei te va ajuta să îți cureți sinusurile repede.

Sursa: divahair.ro