De ce NU îţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodie

Friday, 04 August 2017, 13:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Găsirea partenerului perfect poate fi o misiune extrem de dificilă. De fiecare dată când se întâmplă să treci printr-o dezamăgire, îţi promiţi că nu vei mai face nimic pentru a-ţi găsi sufletul pereche, dar nu poţi să renunţi. Ai nevoie de cineva cu care să împărtăşeşti experienţe şi momente.

Astrele au un cuvânt de spus în acest sens şi scot la iveală caracteristici ale fiecărei zodii în parte, care ar putea fi un impediment în găsirea unui partener.

Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec sunt extrem de siguri pe ei, ceea ce îi face să acţioneze prea repede, fără să se gândească la consecinţe. Din acest motiv, nicio relaţie nu durează prea mult. Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, înseamnă că ţi se întâmplă de multe ori să te enervezi repede şi să crezi că e bine doar ce spui tu. Pentru ca o relaţie să funcţioneze, este important să faci şi compromisuri pentru persoana de lângă tine.

Taur

Nu te grăbeşti să cauţi marea dragoste. Ai tendinţa să păstrezi sentimentele negative în suflet, ceea ce va pune stăpânire pe tine şi nu îţi va permite să te deschizi. Singurătatea ta este cauzată și de lipsa de empatie. Nu ai capacitatea de a te pune în locul celui de lângă tine, iar acest lucru poate fi deranjant. Este nevoie de mai multă înţelegere în viaţa de cuplu pentru ca o relaţie să fie una de lungă durată.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri