Dana Budeanu: "Am renunțat la PRO TV pentru că au vrut să-mi cer scuze"

Thursday, 31 October 2019, 20:01 Sursă: REALITATEA.NET

Dana Budeanu, cunoscută pentru critici legate de lumea modei și design vestimentar, și-a căpătat titulatura de inamic public nr. 1, cel puțin pe social media, după ce postarea sa, plină de injurii, a fost redistribuită de primarul Firea.

Adaugă părerea ta

Dana Budeanu, apropiată de Gabriela Firea, a avut, joi, noi postări pe Facebook într-un limbaj injurios la adresa celor care au criticat postarea care a fost distribuită și de Firea și care lua în derizoriu inițiativa asociației „Dăruiește Viață”.

Budeanu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cu majuscule în care spune că nu a avut niciun contract cu PRO TV, ci doar o colaborare care s-a încheiat pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru „postarea care a schimbat cursul istoriei”. Ea a postat în cursul zilei încă un mesaj cu majuscule în care precizează că nu își cere scuze pentru că „o mare mică de imbecili manipulați au răstălmăcit și rostogolit” ceea ce a scris și își asumă în continuare postarea distribuită și de Firea.

Noua postare a Danei Budeanu

"INAINTE DE FACEBOOK DOAR FAMILIA STIA CA SUNTETI PROSTI!
SA NE DESTEPTAM PENTRU ULTIMA DATA IN CEEA CE MA PRIVESTE:

DIN DRAGOSTE SI RESPECT PENTRU TOTI CEI CARE URMAREAU INTR UN NUMAR RECORD RUBRICA VERDICT DE LA PRO TV, ATAT PE TV CAT SI PE ONLINE SI CARE LA PROPRIU AU BLOCAT LINIILE TELEFONICE SI MESAGERIILE IN ULTIMELE DOUA ORE, FAC URMATOARELE PRECIZARI:

DANA BUDEANU NU A AVUT NICIODATA UN CONTRACT CU PRO TV PENTRU RUBRICA VERDICT! NU AM FOST NICIODATA ANGAJATA LA PRO TV SAU REMUNERATA PENTRU ACEASTA RUBRICA! ACEASTA DECIZIE MI A APARTINUT DE LA INCEPUT! RUBRICA AM REALIZAT O TIMP DE 4 ANI, GRATIS, DE PLACERE! COLABORAREA CU PRO TV A FOST UNA PERFECTA PANA LA SFARSIT SI S A INCHEIAT IERI. IN URMA UNEI DISCUTII EXTREM DE CIVILIZATE SI RELAXATE CU REPREZENTANTII PRO TV, IN CARE, DATORITA PRESIUNILOR IMENSE LA CARE AU FOST SUPUSI, MI S A INAINTAT RUGAMINTEA DE A MI CERE “SCUZE PUBLIC” IN LEGATURA CU POSTAREA CARE A SCHIMBAT CURSUL ISTORIEI ROMANIEI, NU AM FOST DE ACORD SI ATAT! NIMIC MAI MULT!

REPET! NU AM AVUT NICIODATA CONTRACT CU PRO TV, NU AM FOST ANGAJATA LA PRO TV! NU AM AVUT IN VIATA MEA VREUN CONTRACT CU VREUN SPONSOR SI NICI NU O SA AM! NICIODATA!

NU S A INTAMPLAT NIMIC, NU EXISTA NICIO DRAMA!
RUBRICA VERDICT CONTINUA CA SI PANA ACUM, ONLINE, PENTRU TOATA LUMEA, SAPTAMANAL! SINGURUL PLUS VA FI ACELA CA, PLAJA DE VEDETE SI PERSONALITATI PREZENTE IN RUBRICA VA FI MAI MARE, FORMATUL FIIND ACUM STRICT INDEPENDENT!
ATAT!
VA MULTUMESC PENTRU INGRIJORARE, DAR NU ESTE CAZUL!

NIMENI NU O FACE CUM O FACEM NOI!", scrie Budeanu pe Facebook.