Dan Andronic: Scandalul de la DNA Oradea arată cât de aroganţi au ajuns unii procurori

Wednesday, 09 January 2019, 10:57, Sursă: REALITATEA.NET

Junalistul Dan Andronic susţine că scandalul înregistrărilor de la DNA Oradea este o dovadă că unii procurori anticopuţie au ajuns atât de aroganţi, încât îşi închipuie că pot face orice. 

Adaugă părerea ta

"Procurorii DNA sunt aroganţi. Dosarul cu cât este mai stupid, cu atât este mai eficient. În felul acesta ei cred că pot face orice. E o luptă care trebuie dusă până la capăt pentru că aşa se mai poate schimba ceva”, a declarat Dan Andronic la într-o emisiune TV.

"La noi toate legile sunt facute în favoarea cui trebuie. Ei au construit 3-4 zone ca fiind de elită: Bucureşti, Ploieşti, Braşov şi Oradea unde au pus oameni care executau ce li se spunea, în special oameni politici", a mai afirmat Andronic.

Comentariile lui Dan Andronic vin după ce în spaţiul pubic au apărut o serie de înregistrări audio care-i au drept protagonişti pe procurorii DNA Oradea Ciprian Man, Adrian Muntean, Ciprian Muntean, Cosmin Muntean şi Lucian Rus.

Oamenii legii vorbesc despre complete favorabile şi nefavorabile, precum şi despre acţiuni de intimidare a judecătorilor "incomozi" prin trimiterea unora dintre ei în judecată. 

Anchetă de urgență la DNA Oradea, după înregistrările controversate