Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să te răcoreşti în nopţile de vară fără aer condiţionat. Metoda egipteană

Monday, 20 June 2016, 18:23 Sursă: REALITATEA.NET

Metoda egipteană implică umezirea lenjeriei de pat cu apă rece, pentru confort şi răcoare pe timpul somnului. Dacă vrei să protejezi salteaua patului, poţi aşeza câteva prosopae care să absoarbă umezeala.

- Alege bumbacul Renunţă la satin, mătase sau polistiren. Lenjeria de pat de culoare deschisă, din bumbac uşor ,este excelentă pentru promovarea ventilaţiei şi a fluxului de aer

eMAG Revolutia Preturilor - Cea mai mare promotie din acest an. Ofertele SUNT AICI

- Poţi improviza un aparat de aer condiţionat prin plasarea unui recipient plin de gheaţă în faţa unui ventilator. Briza va ridica aerul rece la suprafaţă, în timp ce gheaţa se topeşte.

- Duşul înainte de culcare este o altă soluţie de răcorire, potrivit Adevarul.ro. O baie sub un jet de apă nu foarte rece, dar cu siguranţă nici fierbinte, îţi va normaliza temperatura corpului, iar senzaţia de curat te va face să dormi mult mai bine.

- Scoate din priză aparatele pe care nu le foloseşti Gadget-urile şi alte aparate mici produc căldură, chiar şi atunci când sunt oprite. Redu temperatura din casă şi economiseşte energie prin scoaterea aparatelor din priză, pe timp de noapte, mai scrie sursa citata.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL