Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să speli prosoapele ca să fie moi și fără miros

Thursday, 23 August 2018, 07:52 Sursă: REALITATEA.NET

Ei bine, noi am aflat că mirosul acela neplăcut este provocat de bacterii; iar asta nu înseamnă decât că nu l-ai spălat corect. Dacă vrei să ai prosoape moi, curate și parfumate, începe mai întâi prin a le spăla mai des. Un prosop de corp, de exemplu, poate fi folosit de maxim trei ori, asta deoarece la fiecare duș pierdem aproximativ zece milioane de celule moarte de piele.

Apoi, prosopul trebuie să se usuce bine de fiecare dată, la aer curat, iar atunci când îl speli e esențial să îl speli la o temperatură mai mare de 60 de grade.

Cum să ai prosoape moi și parfumate

Cel mai simplu truc pentru a avea prosoape moi și parfumate este să le pui, înainte de spălare, la înmuiat în apă rece cu oțet alb (în proporție de 3:1). Lasă-le peste noapte, apoi stoarce-le și spală-le la mașina de spălat, la minim 60 de grade, după cum îți spuneam. Încearcă ca de acum încolo să speli doar prosoape și să nu le mai amesteci cu hainele.

E suficient să folosești un detergent de calitate și, opțional, balsam. Însă soluția de apă rece cu oțet le va face din nou pufoase și va înlătura mirosul neplăcut din ele.

Sursa: unica.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL