Cum să slăbești eficient după Paște! Este foarte simplu

Monday, 17 April 2017, 10:18, Sursă: REALITATEA.NET

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, nu puțini sunt cei care sunt în stare să apeleze la tot felul de soluții nebunești. Oamenii de știință au întocmit o listă cu cele mai ridicule metode de slăbit. Iată care sunt ele!

Adaugă părerea ta


Înghețarea țesutului adipos
Cercetătorii de la Massachusetts General Hospital au creat o metodă prin care poate fi înghețat țesutul adipos. În timpul primei ședințe, care durează 60 de minute, țesutul adipos este presat între două plăci de răcire conectate la un tub. Medicii dermatologi spun că înghețarea celulelor stimulează apoptoza sau moartea programată a celulelor. După două-trei luni de tratament, organismul elimină celulele adipoase afectate. Se pare că această metodă reduce cu 22% țesutul adipos, arată Clickpentrufemei.ro.

Balonul gastric
Știi acel sentiment neplăcut de plin pe care îl ai după o masă copioasă? Aceasta este și ideea din spatele balonului gastric. În timpul procedurii, un balon de silicon este plasat endoscopic printr-un tub în stomac. Apoi, balonul este umflat până ajunge de mărimea unui grepfrut. Reacțiile adverse temporare pot include vărsături, greață, crampe și disconfort. Dar, odată ce corpul se acomodează cu balonul gastic, nu există multe restricții. Metoda este recomandată celor care vor să slăbească mai bine de 20 de kilograme.

Vaping
Vaping înseamnă inhalarea vaporilor produși de obicei de o țigară electronică. Oamenii de știință spun că metoda poate fi de ajutor și celor care vor să slăbească, dacă se inhalează vapori artificiali de aromă. În felul acesta, se reduce pofta de foame.

Drenarea stomacului
Ți s-a întâmplat să termini de mâncat și să te gândești: cum ar fi dacă stomacul ar avea o supapă și s-ar scurge din el o treime din ceea ce am mâncat? Această tehnologie există acum. Practic, chirurgical este inserat un tub în abdomen. O supapă rămâne în afara corpului, la același nivel cu pielea, ca un orificiu. La aproximativ o jumătate de oră după ce mănânci, deschizi tub și elimini în toaletă o treime din conținut.

Alte articole din: Ultimele Stiri