Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum reduci temperatura în casă pe timp de caniculă, fără aer condiționat

Monday, 13 August 2018, 11:33 Sursă: REALITATEA.NET

Temperaturile ridicate în locuință le poți îndepărta dacă pui un ventilator și un vas cu cuburi de gheață. Așadar, așează în fața ventilatorului pornit un vas încăpător cu apă rece în care pui multe cuburi de gheață sau pur și simplu câteva sticle de plastic umplute cu apă congelată. Aerul împins de aparat în timpul funcționării se va răci în contact cu gheața, iar în acest fel camera se va răcori.

Pe timpul caniculei, este de preferat ca să renunți la covoare deoarece acestea emană căldură și țin o barieră între picioarele tale goale și pardoseala rece din casă. Astfel, elimină covoarele pe întreaga perioadă a verii și vei observa cum te ajută să scazi temperatura la nivelul pardoselii.

O altă metodă interesantă care te poate ajuta să adormi mai ușor în această perioadă este legată de așternuturi. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei fețele de perne, cearceaful și plicul de plapulmă și să le pui într-o pungă, la congelator. Apoi, peste câteva ore, înainte de somn, este recomandat să le așezi pe pat.

Citește pe casadex.ro restul metodelor de răcorire.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL