Cum recreezi experiența de pe Wii cu un Chromecast și un telefon Android

Friday, 04 July 2014, 12:58 Sursă: REALITATEA.NET

Motion Tennis, noua aplicaţie a celor  de la Rolocule este capabilă să transpună experienţa Wii pe un TV cu Chromecast şi un smartphone cu Android.

Adaugă părerea ta

Experienţa uitilizării unui Wii era legată de o consolă, un controller şi un joc. Pentru că anumte  activităţi din trecutul nostru pot fi recreate fără dispozitive dedicate de gaming, cei de la Rolocule vă îdeamnă la un joc de tenis.

Jocul reprodus în clipul de mai jos poartă numele de Motion Tennis şi a fost lansat pentru prima oară de aceeaşi companie în urmă cu aproximativ un an. La momentul respectiv era vorba de versiunea de iOS, o aplicaţie care permitea unui gamer să se joace pe TV prin intermediul unui iPhone şi al unui Apple TV, în maniera Wii.

După ce Google a anunţat în cadrul Google I/O că, de acum înainte, Chromecast-ul, printr-un update de firmware, suportă oglindirea întregii activităţii desfăşurate pe Android, opţiunile dezvoltatorilor s-au lărgit semnificativ. Printre primele demonstraţii ale noului amalgam de funcţii se numără şi acest Motion Tennis. Citeste mai mult pe playtech.ro.