Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum poți face față schimbărilor bruște de temperatură

Tuesday, 13 February 2018, 16:17 Sursă: REALITATEA.NET

Cel mai important este să te hidratezi. Apa este esențială pentru organism. Dacă reușești să consumi suficientă apă, te vei menține sănătos, pentru că este lichidul care stimulează sistemul imunitar și care luptă împotriva factorilor externi. De asemenea, încearcă să incluzi în dieta ta mai multe fructe și legume cu un conținut bogat de apă precum pepenele galben, para, castravetele, dovlecelul, căpșunile, grepfrutul, țelina, spanacul, ardeiul etc. Ele ar trebui să facă parte din alimentația zilnică, evitându-le în schimb pe cele care conțin grăsimi.

În perioada rece, este recomandat să folosește în mâncare ierburi aromatice deoarece acestea ingrediente au propietăți medicinale și te protejează de anumite probleme de sănătate.

Include în rutina de îngrijire apa de trandafiri, pentru sănătatea pielii. Aceasta nu numai că previne afecțiuni ale tegumentului, ci menține pielea hidratată și catifelată. Spală-te pe față în fiecare zi cu apă de trandafiri. Poți adăuga câteva picături și în gelul de duș.

Conform clickpentrufemei.ro, yoga și plimbările în parc sunt și ele benefice pentru a preveni aceste probleme de sănătate!

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL