Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristian Popescu-Piedone, suspect de COVID pentru tribunal, sănătos pentru alegători

Friday, 18 September 2020, 17:00 Sursă: Realitatea Plus

După ce a anunțat că fiica sa a fost confirmată pozitiv la testul coronavirus, iar apoi a stat acasa ca sa se testeze, chiar înainte de noul termen în dosarul Colectiv, fostul edil al sectorului 4 a postat, vineri, un mesaj în care arată că nu are COVID. Cristina Popescu Piedone a atașat postării înregistrarea postării discuției sale telefonice cu un funcționar al Institutului "Matei Balș" din București, care-i transmite că testul a ieșit negativ.

În acest timp, Curtea de Apel Bucureşti a amânat, vineri, pentru 30 septembrie, judecarea apelului în dosarul Colectiv, în care fostul primar Cristian Popescu-Piedonea a fost condamnat de 8 ani și jumătate, cu executare. Alti angajați ai primăriei sectorului 4, ai ISU, patronii clubului și angajați ai unei firme de artificii au fost și ei condamnați. 

Vineri dimineaţa, câteva zeci de persoane, victime, dar și urmași sau prieteni ai celor care au pierit în incendiul catastrofal au protestat în fața instanței față de candidatura lui Cristian Popescu-Piedone la alegerile locale pentru Primăria sectorului 5.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL