Criminaliștii anchetează cazul sopranei Maria Macsim Nicoară, aflată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

soprana
soprana

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au venit, astăzi, la locuința personală a sopranei Maria Macsim Nicoară pentru a-i audia pe soțul și soacra acesteia, după ce aceasta a fost adusă cu ambulanța duminică seară la spital, informează realitateadeiasi.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Care sunt părţile comune ale unui bloc, de fapt? Detaliul din lege pe care puţini români îl ştiu

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu! Noua măsură preventivă pentru patronul de la Ferma Dacilor
Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu! Noua măsură preventivă pentru patronul de la Ferma Dacilor
Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a scăpat de arestul la domicilu. Magistraţii au decis plasarea lui sub control judiciar. Afaceristul a spus că va merge la ruinele pensiunii şi va aduce un omagiu victimelor.

Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Întâlnire de taină la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență pentru pregătirea unei achiziții de peste două miliarde de euro pentru un sistem de alarmare a populației. Raed Arafat s-a întâlnit cu o delegație condusă de afaceristul Ștefan Codruț Osain, în biroul său de la etajul al doilea din clădirea Ministerului Afacerilor Interne. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Raed Arafat, dar fără succes. 

Foto: Victorița Dumitrașcu (stanga). Sursa: Doris Saileanu / Facebook
Nepoata unei foste PSD-iste, mâna dreaptă a lui Marian Vanghelie, numită peste noapte șefa Inspectoratului de Stat în Construcții
Nepoata fostei șefe a PSD din perioada anului 2000 a fost pusă de Marcel Ciolacu la șefia Inspectoratului de Stat în Construcții. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Au fost gasite resturile dronei din Braila
Ministerul Apărării anunță că a găsit drona militară căzută în Insula Mare a Brăilei - Primele imagini cu locul în care s-a prăbușit
O dronă a căzut în Insula Mare a Brăilei noaptea trecută. Ea a fost filmată de localnici chiar în momentul în care se prăbușea. Ministerul Apărării anunță că au fost găsite resturile din dronă.

Social

Scene șocante în traficul din Capitală. Bărbat bătut și călcat cu mașina / Foto: Inquam Photos
Scene șocante în traficul din Capitală. Bărbat bătut și călcat cu mașina - FOTO
Caz șocant în traficul din București. Un bărbat a fost arestat după ce i-ar fi dat un pumn altui șofer, apoi i-ar fi lovit cu mașina atât pe acesta, cât și pe soția sa. Incidentul a fost surprins și de camerele de supraveghere. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.

Incendiu cu degajări mari de fum, la Rafinăria Petromidia
Explozie cu degajări mari de fum, la Rafinăria Petromidia. Planul roșu de intervenție a fost dezactivat - VIDEO
Planul roșu de intervenție a fost activat, în această dimineață, la nivelul județului Constanța, în urma producerii unei explozii cu degajări mari de fum, la Rafinăria Petromidia. 

Un român care a cumpărat de pe Facebook un permis FALS de conducere s-a dus la poliție să-l reînnoiască / Foto: Inquam Photos
Un român care a cumpărat de pe Facebook un permis FALS de conducere s-a dus la poliție să-l reînnoiască: ce a pățit acolo
Bărbatul s-a prezentat la poliție pentru a solicita reînoirea permisului fals, pe care l-a achiziționat în Germania pentru 2.000 de euro.

Accident grav, în Suceava: un autobuz cu ucraineni s-a răsturnat
Accident grav, în Suceava: un autobuz cu ucraineni s-a răsturnat. 5 victime, printre care și copii - FOTO
Un grav accident a avut loc, vineri dimineață, în Prisaca Dornei. Un microbuz plin cu cetățeni ucraineni s-a răsturnat.

Ultimele stiri

Clotilde Armand a cerut ajutorul Politiei Locale (sursă: anchetatorii.ro)
Primărița-pompier de la sectorul 1 fuge de cetățenii care-i cer socoteală. Imagini virale, Clotilde s-a baricadat în frizerie - VIDEO
Imagini incredibile surprinse pe stradă cu primarul sectorului 1. Clotilde Armand a fost luată la rost de cetățeni și întrebată de problemele sectorului, dar aceasta a fugit de ei si s-a baricadat într-un salon. Mai mult, primărița a cerut și ajutorul poliției locale pentru a scăpa de oameni. Și nu este un caz izolat. Aflată într-un supermarket, Armand a făcut un scandal în momentul în care a fost filmată și întrebată de un locuitor despre șobolanii din sectorul 1. 

Război în Ucraina, ziua 765 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 765. Instalațiile energetice din Ucraina, ținta unui atac cu rachete și drone rusești - LIVE TEXT
Instalațiile energetice din Ucraina au fost ținta unui atac cu rachete și drone rusești în cursul nopții, în care au fost avariate centrale termice și hidroelectrice, a declarat, vineri, operatorul rețelei electrice ucrainene Ukrenergo, informează Reuters. Este ziua 765 de război în Ucraina.

Geamnă mai vârstnică a spus DA, mezina a fost martor (foto: FB)
Una dintre gemenele cu 2 capete și un singur trup s-a măritat. Toată lumea își pune aceeași întrebare
Controverse uriașe în spațiul virtual, după anunțul că una dintre gemenele ale căror corpuri sunt lipite, dar au 2 capete, s-a căsătorit. Comentariile de pe forurile de discuții abundă, iar marea majoritate aduc în discuție aspecte legale și etice. Americancele Abby și Brittany Hensel au devenit celebre încă de la sfârșitul anilor \"90, iar de-al lungul timpului au ajuns să aibă propriul show TV și milioane de urmăritori.

Oamenii și-au făcut cruce și evitat să mai treacă prin locul respectiv
Sculptura "satanistă" care i-a băgat în sperieți pe ieșeni a fost vândută. Câți bani s-au dat pe controversata Hidră?
Controversata creație „Hidra”, a cărei expunere stradală a provocat proteste  la Iași, a fost vândută. Creația și-a găsit un proprietar, în schimbul sumei de 10.000 de euro, la o licitație de artă.



Vezi emisiunile Realitatea Plus