Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Corturile USR-Plus din Capitală, vandalizate noaptea trecută

Monday, 08 April 2019, 17:14 Sursă: REALITATEA.NET

Fiul lui Caramitru se așteaptă la o "campanie de o duritate extremă", deoarece "mafia vrea să ne închidă gura".

"În noaptea astea TOATE corturile noastre din Sector 1 au fost tăiate cu cuțitul. Toate. Doar ale noastre. Pentru că le e foarte frică de noi. Pentru că prietenii lor sunt cuțitarii interlopi. Le vom face la loc repede. Însă - e clar - campania asta va fi de o duritate extremă. O sa avem nevoie de voi - să vă implicați și să ajutați. Mafia vrea sa ne închidă gura. Dacă voi stați mobilizați însă - nu au nici o șansă", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Potrivit acestuia, USR-Plus se luptă cu o "mafie cu zeci de milioane de EUR de "investit" ca sa ne distrugă pe toți. Cu rețele de cuțitari interlopi".

"Noi avem doar voluntari care stau in ploaie pe străzi. Știu și ei - știți și voi - ca pot fi învinși", a mai scris Caramitru. Fiul actorului este acuzat totuși că a introdus un stil agresiv de limbaj în interiorul USR, caracterizat de altfel printr-o atitudine pacifistă.

Ultima frază contestată de internauți a fost postată recent de Caramitru: "Pentru cei câțiva non-PSD/ALDE care au preluat mizeriile de la Antena 3 - vă spun direct : sunteți sau prosti sau nemernici".  El a fost criticat și pentru comparare "jafului de țară" petrecut în România post-comunistă cu Holocaustul.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL