Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus. Toate cele 16 spitale temporare din provincia Wuhan au fost închise

Tuesday, 10 March 2020, 15:38 Sursă: Dana Bărăgan

Potrivit sursei citate, ultimii 49 de pacienţi au părăsit spitalul temporar Wuchang în această după-amiază, la ora locală 3:30 PM.

Vă reamintim că stadionul Wuchang Hongshan a fost transformat în spitalul temporar Wuchang pe data de 5 februarie a acestui an, în urma unei acțiuni colective de mobilizare generală care a uimit comunitatea internațională. Cu 784 de paturi, el a primit în total 1.124 pacienţi, dintre care 833 au fost externaţi, iar 291 au fost transferaţi la alte spitale.

Un alt spital temporar, deschis în apropiere pe data de 14 februarie, a fost, de asemenea, închis astăzi, după 26 de zile de funcţionare. Este vorba despre spitalul improvizat din districtul Jiangxia din Wuhan, care a fost transformat în spital dintr-un centru sportiv. El a primit în total 564 de pacienţi, dintre care 392 au fost externaţi după ce s-au însănătoşit.

Pentru a trata pacienţii cu simptome uşoare şi pentru a controla răspândirea infecţiilor, autorităţile din oraşul Wuhan au transformat spaţii publice, precum centre expoziţionale şi săli de sport în 16 spitale temporare.

Circa 12.000 de pacienţi au fost trataţi în aceste spitale temporare, potrivit Centrului de control al epidemiei de COVID-19 din oraş.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-10 20:48:17
Dosar penal si amenda CRETINULUI !!!

Cretinul a fost politist si a MINTIT la ancheta epidemiologica si a venit in contact intentionat si premeditat cu o suta de oameni !!! Astia sint angajatii statului !!! Astia sint exemplele redusilor care incaseaza salarii degeaba !!!

Alte articole din: ACTUAL