Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Coronavirus: Rusia îşi închide graniţele pentru cetăţenii străini care vin din Iran

Saturday, 07 March 2020, 09:31 Sursă: Realitatea.net

Serviciul federal de securitate ''va închide temporar trecerea la frontiera rusă pentru cetăţenii străini (...) care vin din Iran'' pentru a lucra, studia sau călători în Rusia, conform unui decret guvernamental.

Închiderea graniţelor va avea loc vineri de la miezul nopţii (21:00 GMT) pentru a ''opri răspândirea noului coronavirus pe teritoriul rusesc'', a precizat guvernul. Noile măsuri exclud persoanele care locuiesc permanent în Rusia, pe cetăţenii ţărilor uniunii economice eurasiatice conduse de Rusia şi din care fac parte Armenia, Belarus, Kazahstan şi Kârgâzstan, precum şi delegaţiile oficiale şi echipajele avioanelor, transmite Agerpres.

Ministerul rus al Afacerilor Externe nu va mai accepta cererile de viză din Iran, se arată în textul decretului. Guvernul rus a însărcinat în special autoritatea aviaţiei să comunice aceste măsuri companiilor aeriene ruse. Rusia a anunţat vineri şase noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, între care cinci la Moscova. Toţi cei infectaţi au călătorit recent în Italia.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-07 15:48:57
adrian

Bune. Acum, este doar o chestiune de timp până vom ajunge la sute sau mii de cazuri. Trebuia să închideți granita, cât mai aveați timp.

2020-03-07 16:05:31
Roman

Cumparati cu bani vostri ce masini doriti,daca nu pe jos ca e sanatos

Alte articole din: ACTUAL