Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus. Prințul Charles, primul mesaj după vindecarea de COVID-19 VIDEO

Wednesday, 01 April 2020, 20:04 Sursă: realitatea.net

 

Moștenitorul tronului, în vârstă de 71 de ani, a ieșit din autoizolare luni, 30 martie, după ce a suferit „din fericire... simptome relativ ușoare”.

Într-un mesaj video, prințul a spus că deși s-a recuperat, este în continuare într-o stare de distanțare socială și izolare generală. Soția sa Camilla, 72 de ani, care a fost testată negativ, rămâne în autoizolare până la finalul săptămânii în caz că dezvoltă simptome.

„Aşa cum am învăţat cu toţii, aceasta este o experienţă ciudată, frustrantă şi dezolantă, când prezenţa familiei şi a prietenilor nu mai este posibilă, iar structurile normale ale vieţii noastre sunt dintr-o dată eliminate. 

Într-o perioadă fără precedent şi atât de îngrijorătoare din vieţile tuturor, eu şi soţia mea ne gândim mai ales la aceia care şi-au pierdut rudele în aceste circumstanţe foarte dificile şi speciale şi la aceia care sunt afectaţi de boală, izolare şi singurătate”, a spus prinţul Charles mesajul video.

Charles a lăudat medicii, asistentele și ceilalți angajați ai sistemului medical, despre care spune că, sub un risc enorm, ”devotamentul altruist și total” au făcut națiunea mândră.

Până miercuri, numărul deceselor provocate de coronavirus în Marea Britanie a depășit 1.790. Printre cei care au murit se află și un băiat de 13 ani care nu avea alte boli. Numărul celor confirmați cu noul coronavirus a depășit miercuri 25.000 de cazuri, iar cei care s-au vindecat erau 179.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL