Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus. Poliția din Bruxelles folosește drone pentru a monitoriza respectarea măsurilor de către populație

Saturday, 21 March 2020, 10:18 Sursă: Realitatea.net

Potrivit sursei citate, dronele și vehiculele de patrulare difuzează un mesaj audio în trei limbi pentru a le aminti oamenilor regulile în vigoare luate de autoritățile belgiene cu scopul stopării răspândirii virusului.

Spațiile verzi sunt vizate în special, mai ales că vremea a fost frumoasă la mijlocul acestei săptămâni și se așteaptă un nou episod de temperaturi specifice sezonului de primăvară începând cu ziua de mâine.

Oamenii sunt încurajați de autorități să facă sport, dar cu respectarea regulilor de distanțare socială. În schimb, unele municipalități au decis să închidă anumite parcuri pentru a evita adunările.

Vă reamintim că Belgia a luat măsuri stricte de izolare, activitățile publice fiind permise doar cu membri familei sau cu un prieten, respectându-se distanța socială de 1.50 m.

De la intrarea în vigoare a restricțiilor, poliția din Bruxelles a întocmit 104 procese verbale împotriva unor persoane care nu au respectat interdicția de a organiza adunări publice și împotriva unor companii care și-au continuat activitatea.

Amenzile împotriva celor care nu respectă interdicțiile se ridică la 350 de euro pentru adulți și 175 de euro pentru minori.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-21 15:17:23
Cristi

Am impresia ca cioflea asta e cam prost bree, Recomandarea OMS este testați testați testați. Trebuie sa te folosești de tot ce ai, iar el se contrazice singur. E destul de simplu: prima data testezi cum zice el pe urma retestarile le poți face și cu teste rapide, deoarece organismul deja prezintă anticorpi necesari. Ținând cont ca se mai fac doua retestari practic practic nu ai dublat ci chiar ai triplat numărul de testări care le poți face. Dar na... 😷🙄☹️

2020-03-22 20:56:55
Curios ca virusul asta de griia a atacat simultant ...

... poporanii dar si nume grele, si batrine, din conducerile diferitelor state. Cum o fi intrat chiar si la o conferinta nato !???

Alte articole din: ACTUAL