Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Coronavirus confirmat la NASA. Mai mulți angajați vor lucra de acasă

Monday, 09 March 2020, 13:45 Sursă: Realitatea.NET

Coronavirusul a ajuns și la NASA. A fost confirmat primul caz de infecție pentru un angajat al Centrului de cercetare Ames. Așadar, restului lucrătorilor li s-a impus să lucreze de acasă pe o perioadă nedeterminată.

Agenţia Spaţială Americană a precizat că a primit duminică confirmarea potrivit căreia un angajat a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

"Credem că expunerea în cadrul centrului a fost limitată, dar, dintr-un exces de măsuri de precauţie,... Ames Research Center va institui obligativitatea muncii de la domiciliu pe o perioadă nedeterminată", a precizat agenţia într-un comunicat.

Angajaţii care nu dispun de echipamentul necesar pentru a lucra de acasă sau care îşi desfăşoară munca în laboratoare sau în alte clădiri care necesită echipament tehnic similar vor fi îndrumaţi ulterior, potrivit comunicatului.

Doar personalul considerat esenţial va mai avea acces în sediul instituţiei, a relatat un reporter afiliat CBS.

Ames este unul dintre cele zece centre de cercetare ale NASA, specializat în cercetarea şi dezvoltarea în domeniul aeronauticii, dar şi în tehnologia şi ştiinţa explorării.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-09 17:00:54
Adrian

Miron Mitrea , un alt psd-ist condamnat cu executare la 3 ani de inchisoare pentru mita. Hoitul asta comunist vrea el sa explice la lume ca e o facatorie treaba cu duduia Pintea. Penalul ia apararea unei zdrente. Pentru cine nu stie inca, flagrantul este mama dovezilor ,valabil in toata lumea.

Alte articole din: ACTUAL