Colonelul Dragomir despre Ponta și Coldea: „Să te râzi cu cel care a luat-o pe mama ta de acasă...”

Friday, 04 October 2019, 19:17, Sursă: REALITATEA.NET

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir îl critică pe Victor Ponta pentru apropierea de Florian Coldea, fostul prim adjunct al SRI. „Să dai mâna și să te râzi cu cel care a organizat luarea mamei tale de acasă, a cumnatului, a rudelor, a apropiaților, a prietenilor este ceva ce nu voi putea înțelege vreodată”, scrie Daniel Dragomir pe Facebook.

„Domnului Ponta, cu toata dragostea,

Nu stiu daca voi ati urmarit dragi prieteni declaratiile doamnei Dancila de ieri seara.

Ideea, in mare, e simpla: nicio negociere nu poate avea loc cu domnul Ponta!

Motiuni, guvernare, procente, voturi, functii, politica sunt doar vorbe goale fara continut: principiile nu se negociaza!

Cred ca domnul Ponta este un foarte bun om politic si merita respectat pentru asta.

Dar sa dai mana si sa te razi cu cel care a organizat luarea mamei tale de acasa, a cumnatului, a rudelor, a apropiatilor, a prietenilor, a celor care au crezut in tine, a tuturor celor care te-au facut om si te-au facut ceea ce esti, pentru mine, este ceva ce nu voi putea intelege vreodată”, scrie Dragomir pe Facebook.

„Mai mult, sa depui motiuni si sa joci politic in combinatie cu papusile parlamentare ale aceluiasi personaj sulfuros care a distrus Romania cu abuzurile sale, sa il readuci astfel pe cai mari pe cel care a “paradit” sute de alesi si familiile lor, pentru mine, este ceva ce nu voi putea intelege vreodata.

Mai mult, sa nu intelegi ca Onea si Portocala au fost doar doua fantose la ordinele si directivele aceluiasi personaj toxic care a vrut si vrea sa te distruga personal si tu sa joci astazi in beneficiul lui, pentru mine, este ceva ce nu voi putea intelege vreodata.

Pentru ca inainte de a fi om politic sau procuror este absolut necesar sa fii Om. Cu trairi, suparari, principii, valori, greseli, pacate. Dar sa fii Om! Barbat! Drept! Pentru tine insuti, pentru familia ta, pentru prieteni, apropiati si pentru toti cei care cred in tine si te-au sprijinit.

Altfel, tot ce ramane in urma sunt doar vorbele, procentele, negocierile, combinatiile, ura si pacatele. Adica nimic”, își încheie mesajul Daniel Dragomir către Victor Ponta.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ