Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coca-Cola caută tineri manageri

Monday, 17 February 2014, 13:28 Sursă: REALITATEA.NET

Coca-Cola caută tineri manageri: „Destination: Management” este un program de dezvoltare profesionala accelerata care se adreseaza tinerilor talentati, studenti in ultimul an sau proaspat absolventi. Astfel, la finalul perioadei de pregatire de 2 ani, cei 12 Trainee vor detine abilitatile necesare pentru a ocupa o functie de management in cadrul companiei.

Tinerii pot aplica pentru pozitiile disponibile in 5 dintre departamentele companiei – Comercial, HR, Supply Chain, Audit si Procurement – aflate in cele 4 orase in care Coca-Cola HBC isi desfasoara operatiunile – Bucuresti, Timisoara, Ploiesti si Dorna.

„Programul de Management Trainee ofera o experienta unica, memorabila si autentica de dezvoltare rapida catre o cariera de management. In cadrul acestuia, Scoala de Business combina experimentarea practica a proceselor noastre de business cu un proces de evaluare, la finalul caruia toti participantii primesc feedback pentru dezvoltarea lor ulterioara”, a declarat Corina Licea, Country HR Manager Romania si Moldova, Coca-Cola HBC.

Aplicarea se realizeaza in perioada 14 februarie – 13 aprilie pe site-ul de cariera al companiei, urmand ca programul sa debuteze in toamna acestui an.

In ultima etapa a procesului de selectie, 30 de tineri vor participa, timp de o saptamana, la „Scoala de Business Coca-Cola HBC”. Ei vor trece printr-un program intens de cunoastere a companiei si vor interactiona cu managerii Coca-Cola HBC in cadrul prezentarilor si exercitiilor practice de business.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL