Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cluj: Doi tineri suspectaţi de mai multe înşelăciuni prin metoda "accidentul", reţinuţi

Wednesday, 29 July 2015, 22:39 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Cluj, poliţiştii au organizat, miercuri, o acţiune de prindere în flagrant a unor bărbaţi suspectaţi de comiterea unor înşelăciuni prin metoda "accidentul".

Astfel, doi bărbaţi din judeţul Călăraşi, de 21 şi 26 de ani, au fost interceptaţi în trafic, în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, imediat după ce ar fi înşelat o femeie de 85 de ani, care le-ar fi dat circa 4.000 de lei.

Potrivit sursei citate, şoferul nu s-a conformat somaţiilor efectuate de poliţişti, continuându-şi deplasarea, iar poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, fiind instituite filtre la toate ieşirile din judeţ.

Cei doi au fost prinşi localitatea Luna, după ce şi-au abandonat autoturismul şi au fugit pe câmp, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, se arată în documentul citat.

În autoturism s-au găsit circa 20.000 de lei şi 40 de lire sterline, bani care ar proveni din comiterea de înşelăciuni.

"În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă, dar în urma acestei măsuri nicio persoană nu a fost rănită. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente", se mai arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Cluj.

Sursa: mediafax.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL