Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Clubul Kulturhaus se închide, după tragedia din Colectiv: ”Luăm o pauză pentru expertize”

Thursday, 05 November 2015, 10:32 Sursă: REALITATEA.NET

Din fericire pentru cei care frecventau acest local, reprezntanții său au anunțat că îl vor redeschide după finalizarea expertizelor PSI și după ce vor efelctua lucrări de siguranță.

”Kulturhaus Bukarest anunță suspendarea tuturor activităților comerciale pentru o scurtă perioadă de timp.

Spațiul nostru are structura de rezistență în proporția cea mai mare executată din beton armat, cu bolți de cărămizi și grinzi de fier. Kulturhaus Bukarest are mai multe ieșiri de urgență în caz de pericol, semnalizate clar prin luminoblocuri sau semnalizatoare luminate. De asemenea, spațiul este prevăzut cu stingătoare, hidranți interiori și exteriori.

Principala prioritate a noastră este siguranța oamenilor care ne calcă pragul. În urma evenimentului tragic de la clubul Colectiv în care ne-am pierdut prieteni buni iar alții se zbat între viață și moarte, am decis să sistăm orice activitate comercială, iar în timp ce suntem alături de ei, de prietenii și de familiile lor, vom lucra cu discernământ și organizat pentru creșterea siguranței în club.

Spațiul Kulturhaus nu se închide, doar ia o pauză pentru finalizarea expertizelor PSI și a tuturor lucrărilor de siguranță ce vor rezulta în urma acesteia.

În zilele imediat următoare vom da drumul unei campanii de înștiințare a publicului nostru.

Măsurile luate de noi pentru cei care vin la evenimentele noastre au ca principal scop prevenirea oricărui risc astfel încât publicul care vine în Kulturhaus să conștientizeze că va fi mereu în siguranță”, au scris reprezentații clubului, pe pagina de Facebook. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL