Club de lux din Mamaia, mistuit de flăcări. Fostul Bamboo a ars din cauza unui aragaz

Tuesday, 13 August 2019, 07:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale ca să stingă incendiul. Din fericire, nu există victime. Deocamdată, nu se ştie exact de la ce a pornit focul. În total, 60 de persoane au intervenit.

Potrivit pompierilor de la ISU Dobrogea, fostul club Bamboo, redenumit acum Silence, a fost amendat în 2017 şi 2018 pentru că nu avea autorizaţie de protecţie la incendiu.

Incendiul de la fostul club Bamboo din stațiunea Mamaia a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat, transmite Realitatea de Constanta.

Potrivit pompierilor constănțeni, clubul aflat în nordul stațiunii Mamaia, nu funcționează în această perioadă, iar în momentul izbucnirii focului în incintă se aflau câteva persoane, care s-a evacuat fără probleme.

Inspectorul-șef Gheorghe Daniel Popa, de la ISU Dobrogea a explicat că focul s-a manifestat atât de violent pentru că în club erau și foarte multe materiale combustibile.

Primii doi pompieri care au intrat în club au avut nevoie de repaus ca să-și revină, în ciuda faptului că aveau echipament de protecție. N-a fost vorba de o intoxicare propriu-zisă cu fum, dar au avut nevoie de un răgaz, a explicat Daniel Popa.

Comandantul a confirmat că trei dintre hidranții din jur nu funcționau, iar pentru alimentare a fost folosită inclusiv apa din piscina unui restaurant din apropiere.

Și clubul Bamboo din București, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din țară, a fost distrus complet de flăcări la începutul anului 2017.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL