Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ciolacu, despre consultările de la Cotroceni: "Sper că președintele face acest gest nu doar pentru a-și salva imaginea, după cifrele devastatoare ale pandemiei"

Tuesday, 03 November 2020, 14:16 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela
"Acum, când sănătatea publică a țării se află pe marginea prăpastiei, când nu este încă prea târziu, este nevoie de măsuri clare, coerente, propuse de specialiști, nu de tot felul de habarniști. Altfel, mii de vieți se vor pierde în continuare și vor fi trecute în contul ambiției liberale pentru obținerea unei puteri iluzorii.
 
De luni de zile #PSD i-a solicitat președintelui Iohannis să renunțe la rolul de lider de facto al PNL și să redevină președintele tuturor românilor. E bine că măcar în al doisprezecelea ceas a înțeles că trebuie să asculte de sfatul specialiștilor, iar apoi să cheme la Cotroceni liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a se ajunge la o înțelegere unanimă cu privire la #planul prin care statul să poată prelua din nou controlul asupra pandemiei!", este mesajul transmis de liderul PSD prin intermediul rețelei de socializare. 
 
Vă reamintim că, astăzi, de la ora 15:00, a fost convocată o ședință de urgență la Palatul Cotroceni de evaluare si de gestioanre a epidemiei de coronavirus de la noi din țară. 

La ședință vor participa, alături de președintele Klaus Iohannis, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, reprezentantul României în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, Alexandru Rafila, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății general dr. Ionel Oprea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL