Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine este Viorica Mihălașcu, managerul demisionar al Spitalului Săpoca?

Monday, 19 August 2019, 09:53 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul sănătății, Sorina Pintea, a declarat luni dimineața că managerul spitalului a demisionat, afirmând că îi reproșează proasta organizare.

Potrivit presei buzoiene, Mihălașcu este susținută de PSD. În trecut, ea a ocupat funcția de șef al Direcției de Sănătate Publică Buzău.

Viorica Mihălașcu este căsătorită cu Gabriel Mihălașcu, fost consilier municipal PSD și consilier al ex-primarului Buzăului, Constantin Boșcodeală. Acum, Gabriel Mihălașcu este director tehnic la Ambulanța Buzău, scrie g4media.ro.

Încă un deces în cazul Săpoca. Managerul Spitalului de Psihiatrie și-a dat demisia

Gabriel Mihălașcu a fost găsit incompatibil de ANI în 2014 întrucât cumula venitul de consilier municipal cu cel de consilier al primarului. În plus, el avea contracte cu instituții aflate în subordinea primăriei.

”S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 iunie 2008 – 01 iulie 2012, întrucât, simultan cu funcția de consilier local, a deținut și funcția de consilier personal în cadrul Cabinetului Primarului Municipiului Buzău (…).

De asemenea, la data de 22 aprilie 2010, societatea în cadrul căreia persoana evaluată a deținut calitățile de asociat și administrator (în perioada 18 decembrie 2009 – 09 iunie 2010) a încheiat un contract de execuție lucrări de reabilitare în Parcul Tineretului, Mun. Buzău (parc aflat în administrarea beneficiarului), cu o societate comercială aflată sub autoritatea C.L. Buzău (….).

Prețul total al lucrărilor a fost de 69.903,39 lei”, se arată în comunicatul ANI.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL