Cine este noul Rege al drogurilor. E miliardar, dar se ascunde în peșteri

Monday, 07 October 2019, 13:39, Sursă: REALITATEA.NET

După ce ”El Chapo” a fost închis pe viață într-una dintre cele mai sigure închisori americane, un nou lider s-a ridicat în lumea mafiotă sud-americană.

Adaugă părerea ta

Lumea drogurilor are un nou Rege. Numele lui este El Mencho și se ascunde în grotele din munții mexicani pentru a se feri de sateliții americani. El s-a retras în sălbăticie împreună cu locotenenții săi și coordonează aprovizionarea cu cocaină și alte droguri de risc a SUA și a anumitor țări europene.

Porecla lui este Em Mencho și numele lui real e Nemesio Oseguera Cervantes. El are deja o avere de peste un miliard de dolari, aprovizionează cu droguri întreg continentul nord-american și pe capul lui a fost pusă o recompensă de 10 milioane de dolari.

Înainte de arestarea lui El Chapo, El Mencho deținea 100 de restaurante japoneze, mai multe firme de construcții și cartiere rezidențiale, câteva ziare și magazine de haine.

Pe lista afacerilor lui "legale" figura inclusiv un brand de tequila, extrem de apreciat în țări din Europa, potrivit Click.ro.

Averea lui este estimată la peste un miliard de dolari. El se ascunde în peșterile din munții mexicani pentru a nu fi interceptat de sateliții americani. El Mencho locuia, până în 2018, la o fermă unde creștea mai multe animale exotice. După ce a fost dat în urmărire, a fugit în munți împreună cu locotenenții lui.