Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune zodii de bărbaţi. Cu ei rămâi până la adânci bătrâneţi

Thursday, 18 August 2016, 08:38 Sursă: REALITATEA.NET

Dar cum ii descoperi pe acesti barbati perfecti, cu care ai sansa sa ramai pana la adanci batraneti? In functie de zodie, evident!

Gemeni

In Gemeni se nasc unii dintre cei mai buni barbati. Sunt oameni joviali si comunicativi, care au un simt al umorului foarte fin. Cand se indragostesc, devin adorabili, cu toate atributele partenerului ideal: atenti, dedicati, iubareti si plini de surprize. Daca te inscrii in categoria femeilor care au nevoie de multa atentie, atunci trebuie sa alegi un Geaman, pentru ca va dori mereu sa-ti faca pe plac. Tot ceea ce cere sunt dovezile de incredere.

Pesti

In clipa in care se implica intr-o relatie serioasa, barbatul Pesti devine barbatul perfect. Este un romantic incurabil si te va surprinde negresit chiar in momentele in care nu te astepti. Stie cum sa alunge monotonia din cuplu, e foarte fidel, e romantic, tandru si visator. In amor, e capabil sa renunte la sine doar pentru a-si satisface partenera. Are un simt foarte bine dezvoltat al banilor si stiu nu doar sa ii castige ci si sa ii administreze foarte bine.

Citeşte continuarea pe ele.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL