Cele mai bune soţii din zodiac. Cu ele faci casă bună!

Friday, 13 April 2018, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

Influențele astrale susțin că numai 5 zodii din 12 pot fi numite "cele mai bune soții".

Adaugă părerea ta

Taur

În ciuda faptului că este o zodie foarte energică și simte mereu nevoia de schimbatr în viața ei, femeia Taur este cea mai bună soție din zodiac. Chiar dacă este o fire perfecționistă și vrea mereu ca totul să iasă ca la carte, acest nativ nu are tendința să își sâcâie partenerul de viață.

Nu este genul de femeie care să stea mereu la cratiță, dar nici nu se eschivează atunci când intră în bucătărie. Îi plac aventurile și mereu o să te simți bine alături de ea într-o vacanță în doi. Energia și pofta ei de viață sunt molipsitoare și o să te facă să nu te plictisești niciodată. Copiii voștri vor fi răsfățați cu măsură, pentru că Taurul își dorește să aibă moștenitori educați cu care să se mândrească.

Fecioară

Femeia din zodia Fecioarei este destul de greu de înțeles. Totuși, dacă îi acorzi timp și spațiu o să ajungi să o adori, iar ea te va prețui mai mult ca pe orice. Este foarte grijulie și nu îi place să știe că partenerul ei se expune oricărui tip de pericol.

Este foarte familistă și ar putea să stea zile întregi în casă alături de soțul ei fără să simtă nevoia să iasă afară. Soțul ei se va transforma în punctul ei de interes și nimic altceva nu va mai conta. Este gata oricând să renunțe la orice pentru partenerul de viață.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.