Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune ceaiuri pentru rinichi

Monday, 22 October 2018, 13:51 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru a scăpa de aceste pietre la rinichi nedorite se poate opta pentru remedii naturale pe bază de plante. Se recomandă un tratament prescris de medic, iar ca ajutător, poţi consuma ceaiuri ce calmează durerile şi elimină pietrele sau nisipul de la rinichi.

Ceaiul de mătase de porumb

Acest ceai se utilizează în tratarea afecţiunilor urinare. Tot sub formă de infuzie, acesta este un remediu împotriva afecţiunilor tractului urinar şi ale vezicii urinare. Infuzia calmează durerile cauzate de pietrele la rinichi şi ajută la eliminarea lor. Pentru a prepara infuzia, aveţi nevoie un sfert de ceaşcă de mătase de porumb proaspătă şi 2 linguriţe de mătase de porumb uscată. Peste se toarnă o cană de apă clocotită. După ce se lasă la infuzat 5-10 minute, se strecoară şi se beau 3 căni pe zi.

Ceaiul de păpădie

Acest ceai ajută la eliminarea nisipului sau a pietrelor de dimensiuni mici. Trebuie preparată o infuzie folosind 20 g de păpădie cu rădăcina cu tot, 10 g de frunze de plop tremurător, 10 g de frunze de urzică şi 10 g frunze de mesteacăn, scrie femeia.ro. Peste 2 linguriţe din acest amestec se toarnă o jumătate de litru de apă rece, se pune la foc pentru 20 de minute, după care se strecoară. Acest ceai se diluează cu un litru de apă caldă şi se bea câte o cană de 2-3 ori pe zi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL