Cele mai absurde practici amoroase din lume. Ce este "aperitivul sexual"

Wednesday, 25 October 2017, 12:40 Sursă: REALITATEA.NET

„Sleepy sex” – Samoa, insulele Pacific

Cand dorinta pune stapanire pe barbatii din Samoa, ei organizeaza o „escapada nocturna” specifica tribului: se furiseaza in corturi si incearca sa faca sex acolo cu „frumoasa adormita”, fara sa o trezeasca.

„Sarutul” cu nasul – Tinquian, Insulele Pacific

Tinquianii nu se saruta niciodata pe gura. Pe ei, buzele moi si umede nu-i infierbanta. Si atunci, ce fac ca sa-si puna sangele in miscare inainte de a trece la sex? Isi preseaza reciproc nasurile si respira adanc, stand asa pret de cateva minute.

Centura de castitate – poporul Yacut din Siberia

Pentru a-si pastra virginitatea, tinerele Yacut isi leaga o panza groasa in jurul burtii si a soldurilor, infasurata de atatea ori incat si unui Superman i-ar trebui cateva ore ca sa o desfaca.

Fantezii marturisite – Ins. Tonga, langa Australia

Aici, barbatii si femeile trebuie sa-si destainuie toate adulterele, in cele mai mici si jenante detalii, pentru a-si feri familia de boli.

„Aperitivul” sexual – poporul Ila din Africa

Inainte sa plece la vanatoare, barbatii Ila fac sex cu iubitele lor, pentru a avea parte de o ultima „imbratisare purtatoare de noroc”. Credinta lor este ca prada intima va atrage dupa sine si obtinerea prazii din padure, scrie femeia.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL