Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai eficientă metodă de albire a hainelor, fără a folosi înălbitor! Ieftin şi practic!

Tuesday, 26 January 2016, 10:29 Sursă: REALITATEA.NET

Va oferim câteva soluţii:

Aspirina

Aceste pastile uimitoare, care sunt extrem de folositoare în cazul durerilor insuportabile de cap, pot dizolva chiar şi substanţele care au lăsat pete galbene pe hainele tale albe.

Totuşi, fii sigur că eviţi pastilele de aspirina colorate, pentru a nu lasă colorantul din ele pe haine. Iată ce trebuie să faci: dizolvă 5 pastile de aspirina albă în apă, apoi înmoaie hainele în soluţie. Apoi pune-le în maşină de spălat şi spală-le în mod normal.

Vei rămâne surprins de rezultat!

Bicarbonatul de sodiu

Amestecă 4 litri de apă cu o cană de bicarbonat de sodiu. Apoi înmoaie hainele albe în amestec; după acest proces, ele vor fi albe şi curate. În acest mod, vei putea evita toate tipurile de aditivi din procesul de spălare.

Sucul de lămâie

Metodă 1:

În timp ce hainele albe sunt la maşină, în procesul de clătire, adaugă o cană de suc de lămâie şi apoi agaţă-le la uscat la soare.

Metodă 2:

Pune hainele albe într-un recipient mare( lighean, cadă), plin cu apă fiartă. Adaugă suc de lămâie şi lasă-le să se înmoaie în soluţie, pe timpul nopţii. Nu lasă hainele prea mult la înmuiat. Dimineaţă, scoate-le de acolo, pune-le în maşină şi spală-le la program normal. Poţi repetă acest proces de câte ori e nevoie, iar hainele vor fi de un alb că nou.

Sursa: secretele.com


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL