”Cea mai cuminte elevă” din oraș a ucis și a mâncat bucăți dintr-un om. Caz halucinant

Monday, 06 May 2019, 10:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O fată de doar 13 ani este acuzată că, împreună cu un prieten, a ucis și a mâncat bucăți dintr-un tânăr.

Scandal la o școală din Krasnodar, Rusia. Părinții sunt indignați pentru că în această instituție de învățământ a fost transferată o fată de 13 ani, care este învinuită de canibalism, scrie Publika.md. Eleva le-a povestit colegilor cum, împreună cu un prieten de 22 de ani, au mâncat un bărbat. Părinții spun că dacă minora nu va fi dată afară, ei nu-și vor mai aduce copiii la școală.

Totul s-a întâmplat în septembrie 2018, scrie presa rusă. Fata împreună cu amicul său de 22 de ani au fost reținuți de poliție, după ce au omorât un tânăr de 21 de ani. O parte din corpul victimei a fost găsită pe tigaie, iar alta - în cuptor cu microunde.

În timpul procesului de judecată, minora a recunoscut că împreună cu prietenul au mâncat o parte din corpul victimei. Magistrații au decis ca fata să fie plasată într-o școală de tip internat, unde a trecut curs de reabilitare și expertiză psihiatrică. Recent, minora a revenit acasă și a fost primită în instituția de învățământ din localitatea de baștină. Prietenul acesteia a fost condamnat la închisoare, iar mai târziu a fost găsit mort, în penitenciar.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri