Cea mai bună metodă să scapi de stres, în funcţie de zodia ta

Tuesday, 06 February 2018, 16:16, Sursă: REALITATEA.NET

Zodia ta îţi poate dezvălui antidotul care te scapă de stres sau care te ajută să îl atenuezi!

Adaugă părerea ta

Berbec

Berbecul este un semn zodical nerăbdător şi îi place să aibă mereu parte de acţiune. El nu vrea numai să arate tuturor că este numărul unu, dar vor să o facă cât mai repede posibil. Nu îi plac refuzurile şi devine stresat atunci când e lăsat să aştepte prea mult timp. Pentru a se relaxa, acesta are nevoie de exerciţii de yoga.

Taur

Siguranţa pe toate planurile vieţii joacă un rol foarte important în fericirea unui Taur. Atunci când este împins într-o situaţie în care nu se simte confortabil, nivelul de stres creşte. Are nevoie de o pace generală a minţii pentru a avea cele mai bune rezultate. El ar putea să se relaxeze prin multe moduri, cum ar fi ascultarea muzicii, gătitul sau reînnoirea garderobei.

Gemeni

Gemenii au rareori momente de cădere. Stimularea constantă e la de necesară pentru ei ca şi oxigenul, însă uneori devine prea mult pentru ei. Ei trebuie să fie atenţi la câte planuri îşi fac şi ce promisiuni fac oamenilor. Păstrarea lucrurilor simple şi ieşirea ocazională din scena socială este cea mai bună modalitate de a combate stresul. De asemenea, exerciţiile de respiraţie pot contribui la menţinerea unei minţi concentrate.

Citeşte continuarea pe eva.ro.